Festival Byrne

>> dimarts, 19 d’abril del 2011

Ahir, per casualitat, vaig escoltar aquest tema que feia anys que no escoltava. I vaig pensar que de "Byrnes" n'hi ha hagut pocs a la història del pop. Un paio genial, sens dubte. Un artista com pocs. Un tio divertit, a més.  Per això el post d'avui és un homenatge al polifacètic David Byrne. Aquí el teniu amb un dels seus projectes, els Talking Heads. Un altre dia  escoltarem i veurem altres experiments que ha fet.
David, I luv ya!











5 comentarios:

Allau 19 d’abril del 2011, a les 23:33  

M'encanta gairebé tot el que fa en Byrne. Aquesta col·lecció de vídeos dels Talking Heads són un dels tresors de l'era MTV.

llum 20 d’abril del 2011, a les 8:33  
L'autor ha eliminat aquest comentari.
llum 20 d’abril del 2011, a les 8:33  

A mi també m'agrada molt, Allau. I veient aquests videos després de tants anys penso que encara es conserven prou bé.

el paseante 22 d’abril del 2011, a les 1:33  

Eren bons els Talking Heads. D'aquella època m'agraden ells, els The Smiths i els Durruti Column. Però ja saps que jo no tinc criteri musical.

llum 22 d’abril del 2011, a les 9:37  

D'aquella època a mi, a banda dels Talking Heads, a qui no he tingut la sort de veure mai en directe, m'agradaven els Durruti Column. Aquests si que els vaig veure, al Zeleste dl carrer Plateria. En canvi, els Smiths, que també vaig veure una vegada ( crec que al 54) no m'agradaven gaire. El trobo ploraner al Morrissey, mira.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP