El dia de la palma

>> diumenge, 17 d’abril del 2011

Avui fa anys, era el dia d'estrenar vestit i sabates. Duiem la palma a beneir i després anàvem al passeig d'Igualada i després feiem el vermut. Aqui em teniu, amb un amic i els seus pares. Era l'estrena de la roba del bon temps. No hi havia massa ocasions d'estrenar-ne gaire. I de sabates, tampoc.
Avui els nens estrenen dia si, dia també.

5 comentarios:

Irina 17 d’abril del 2011, a les 14:51  

estàs preciosa en aquesta foto!
tota una nineta ;)
que de fet és com almenys jo em sentia el dia d'anar a beneïr la palma, ara ja fa un munt d'anys que no ho faig, tants que ni me'n recordo.
Bon inici de setmana i una abraçada, Irina

llum 17 d’abril del 2011, a les 14:56  

Totes aquestes coses que feiem de petits van quedant en l'oblit, però avui, veient els nens com anaven a beneir la palma m'ha vingut tot d'una un munt de records. Bon inici de setmana per tu també, Irina.

Garbí24 17 d’abril del 2011, a les 22:44  

els mateixos que promouen la festa ens l'han fet avorrir i és una llàstima doncs es feien unes bones reunions de gent, sobretot als pobles

el paseante 18 d’abril del 2011, a les 2:21  

Compartim generació, Llum. També estrenava roba aquell dia. M'hi has fet pensar. Saps? Els meus nebots tenen més fotos en un mes que jo en tota la meva infantesa. Les meves són en B/N, ocupen només un àlbum i moltes són amb palmes.

PD: Tens cara de trapella en aquesta imatge :-)

llum 18 d’abril del 2011, a les 10:27  

És veritat, paseante. Jo tinc només un àlbum de petita. La majoria en blanc i negre. Algunes, poques, en color. Moltes amb palma, també és veritat. Però ahir, repassant l'album per escanejar aquesta foto vaig rememorar un munt de situacions que tenia arxivades en una carpeta de la memòria . Tens raó que tenia cara de trapella, però no ho era gens. Era mooooolt bona nena ;D
De fet aquí, em sembla que estava una mica emprenyada. No recordo la raó. En canvi el meu col·lega està més content que un gínjol!

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP