Llocs on anar abans de morir

>> dijous, 8 de març del 2012

Hi ha moltes coses que m'agradaria fer abans de morir-me. I anar a molts lloc on no he estat mai. De moment la selecció dels amics de Bored Panda, ja m'està bé per començar. Voleu saber els llocs que caldria veure abans d'estirar la pota, d'anar-se'n al canyet, d'espitxar-la, d'anar a l'altra barri, d'anar al clot ( i no al barri) ?... Click aquí

6 comentarios:

Sergi 8 de març del 2012, a les 19:30  

M'he mirat totes les fotos de la primera a l'última, i és que si comences és impossible parar. Quin planeta que tenim, i ens l'estem carregant...

No he anat a cap dels llocs d'aquest recull, però tot i que hi ha llocs impressionants, em segueixo quedant amb Islàndia (que també l'anomenen), que és un dels meus viatges somiats.

Per cert, les fotos són absolutament increïbles, a banda dels llocs que mostren, són fotos de moltíssima qualitat.

Garbí24 8 de març del 2012, a les 22:26  

i el millor de tot seria poder anar-hi més d'una vegada

Allau 8 de març del 2012, a les 23:03  

6 de 40, això vol dir que encara no em puc morir. Tot i que aquestes llistes són molt subjectives i, en aquest cas, molt ianquicèntrica. Millor gaudir dels paisatges que anem trobant sense angoixar-nos pel que cal fer o no; perquè si tots seguíssim literalment el canon, esdevindríem clons.

LEBLANSKY 9 de març del 2012, a les 20:01  

Tot molt bonic, però amb mooooolt de Photoshop, que consti, que els paisatges reals són més imperfectes. És que haig de trobar-li alguna pega, que em passa com allò de la rabosa i el raïm :)

el paseante 11 de març del 2012, a les 22:42  

Aquesta llista no m'ofereix cap mena de credibilitat: no hi surt el Camp Nou.

llum 13 de març del 2012, a les 17:16  

Hahahaha paseante, ets únic! Una abraçada. Per cert, una pregunta. tu ets feisbukeru? I si ho ets, vols ser amiguet meu?

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP