Llocs/3 . La llista més nostrada. Propostes.

>> dimecres, 14 de març del 2012



    




Tenint en compte que aquest humil blog té una audiència mooooolt escadussera, la llista la tindrem ràpid. De fet, el que m'agradarà tenir és una llista feta entre els que passeu per aquí, encara que sigui petita. De moment les propostes rebudes són:

Leblansky :
Catalunya Nord: Ceret i el seu mercat dels dissabtes
París: Carrer Daguerre i  l'Orangerie.

Joan Gasull:
Islàndia: Gullfos, Geysir, Jökulsárlón, Blue Lagoon

Paseante:
Catalunya: Montserrat i Sitges.
Alemanya: La Selva Negra
Veneçuela: Los Llanos

Clídice:
Hanoi: Vorera  , menjant una broixeta de serp (sic).
París : Escales Òpera , menjant un frankfurt (sic)
Berlín: Fira de Nadal, menjant entrepà de bistec, mentres beus vi calent especial (sic)

Lolita Lagarto:
Barcelona
França
Nova York

( Aquesta proposta jo la trobo molt engrescadora, però una mica difícil. La Lolita proposa aquests llocs, però en els anys 20  o 50. Queda dit. POtser d'aqui a que tinguem una llista tancada, s'han inventat els viatges en el temps, als quals , per cert, m'hi apuntaria amb devoció.

Bé, la llista es pot eixamplar, seguiu fent les vostres propostes.

2 comentarios:

lolita lagarto 14 de març del 2012, a les 10:44  

no sé perquè però els meus llocs serien tots als anys 20 o als anys 50.. fins i tot barcelona, la france.. o nova york.. i és que potser sí que he vist massa pelis..:)

Clidice 14 de març del 2012, a les 12:22  

Uffffffffffff què difícil!!!! He estat en alguns d'aquests llocs que diu la web i són realment impressionants. Però no sé com explicar-ho, abans d'arribar a Ha Long Bay, per exemple, en una carretera polsegosa i plena de cabanes fetes amb trossos de "de tot", hi ha un "xiringuito" força cutre, on en comptes de cadires hi ha hamaques no gaire netes, i on dues dones amb un matxet t'obren uns cocos, hi fiquen una palleta i t'estires allí, bebent aigua de coco, rosegant cacaus sense torrar, veient passar els cotxes i els autocars dels turistes, i el món és gairebé perfecte.

Els paisatges estan molt bé, però a mi dóna'm gent per passar l'estona, arreu del món, seure en una vorera de Hanoi menjant una broixeta de serp, o un frankfurt a les escales de la vella òpera de París, o un entrepà de bistec en una fira de Nadal a Berlín, mentre beus vi calent especiat.

El millor lloc per anar del món? El proper on aniré. Quin? encara no ho he decidit :)

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP