The way

>> dissabte, 7 de maig del 2011

Abans d'ahir parlava de la realitat i feia referència a Matrix. La mateixa tarda de dijous una amiga va penjar al facebook aquest video. Dura 9 minuts i sembla un anunci d'una secta, però mireu detalladament el que es diu. Fora del llenguatge pseudomístic que gasta, hi ha coses amb les que estic completament d'acord.


5 comentarios:

Molon labe 7 de maig del 2011, a les 15:16  

Mira no puc deixar de comentar res on surti l'V de vendetta, i saps, l'home/dona per naturalesa és individualista i cerca les seves fites personals, la gràcia del sistema és que ha fet creure que el que s'ha de cercar és el bé universal tot i que impliqui la castració de l'avenç personal i qui ho diu són precisament els tipus més individualistes i a qui menys import el col·lectiu que et puguis fotre a la cara. I sap un altre punt divertit, que veient això, tothom dirà, "Coi jo soc d'aquests xaxiguais" i coi si tothom és d'aquest no entenc com el món no canvia... senzillament perquè us fa por el canvi...

el paseante 8 de maig del 2011, a les 2:04  

És un clip una mica happy flowers (segons la meva opinió). Ens parla de la importància de la nostra ment, de la nostra creativitat, de la nostra originalitat, però ho fa en un to mesiànic, com si ens volgués conduir cap al camí correcte. Cap al seu. Una incongruència?

Jo crec molt en els individus, més que en la societat. Perquè les persones aillades pensen i parlen d'una manera, però envoltades del grup, del clan, ho fan d'una manera diferent. Crec sobretot en l'educació, en la formació, en la cultura, en la bondat, en el respecte.

Si tenim tot això (que tampoc és tant), el món anirà bé. Si ens deixem conduir pel mesies, pels mass-media, per les modes, el resultat és que a València (per posar un exemple) guanyarà el Camps per majoria absoluta. O que no li donem importància que s'ajudi a la banca quan ens ha portat a aquesta crisis. I ara et posaria mil exemples més, però paro.

llum 8 de maig del 2011, a les 23:09  

Molon Labe:D'acord amb tu que sovint no som capaços de canviar els nostres destins perquè ens fan por els canvis, ens acomodomen a les nostres vides a vegades conformistes i fins i tot miserables. Però som així.
Paseante, ja deia en el comentari del video que tota aquesta monserga pseudomística no m'agrada. No soporto els "mesies" de cap tendència i d'acord que el món només es pot canviar a base d'educació. Però hi ha coses que es diuen al video amb les quals hi estic d'acord. El que em posa molt de mal humor s'exemplifica amb el que dius que individualment som el que som i quan formem part d'un grup canviem radicalment. Perquè però com a grup no som capaços de revelar-nos contra aquests que han provocat les crisi, perquè no considerem una obscenitat estar pagant les factures dels bancs? Això ho arreglarem amb educació? No sé com ens en sortirem, perquè el sistema està muntat de manera que la immensa majoria sigui burra, burra. No sé, és un tema complicat i aquest petit foro és massa petit per estendre'm i explicar-me com voldria. ptnts

el paseante 9 de maig del 2011, a les 1:03  

T'entenc perfectament. Però nosaltres també en som culpables de la crisi. Hem estirat més el braç que la màniga. Hem canviat de cotxe massa sovint. Hem fet massa viatges. Hem comprat pisos que no podem pagar... La gent som fràgils. Ens deixem enlluernar, enganyar, estafar... I encara no som tan pobres com per sortir al carrer.

PD: Saps què em fot molt? Que ja no em queda cap partit polític al que vulgui votar.

llum 9 de maig del 2011, a les 10:51  

Paseante, estic d'acord a mitges amb això de que "nosaltres" també en tenim la culpa d'aquesta crisi. Els manaires han instal·lat aquest missatge de que els consumidors som estúpids, avariciosos i volem més i més i més i que ens agrada especular i no sé quantes coses més. No es pot ser més cínic fent culpable la resta de la humanitat dels seus propis errors. És clar que la gent volem més i ens agrada especular i ens enlluernem i tot això. No tots ho fem amb la mateixa intensitat - això és cert - ni tenim les mateixes necessitats, però som humans collons! En fí, que jo aquest discurs de que sí, que - a-lo-mejor-nos-hemos-equivocado- pero- jolines, vosotros- es- que -tambien -quereis -coches buenos -y -duplex -de -lujo, -no -em -val.

I és veritat que no som prou pobres per sortir al carrer. Esperarem que ens passi un tanc per sobre i llavors potser sí...
I totalment d'acord amb tú que ja no queda cap partit al qui votar. Tots putrefactes. Ho tenim xungo.
ptnts.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP