El 3D abans del 3D

>> dijous, 19 de maig del 2011

Kurt Wenner és un artista singular. Aquest nordamericà, arquitecte també, ha dibuixat els terres de mig món, crean ficcions molt reals. El resultats són espectaculars.
Els amics de Bored Panda han publicat una part dels seus dibuixos al carrer, però són un entreteniment de nen al costat del que podeu veure aquí .














8 comentarios:

llum 19 de maig del 2011, a les 11:10  

No m'explico com ho pot fer això aquest paio, ho trobo sensacional i si heu entrat al seu blog veureu que aquest home és realment un artista. Quina enveja no tenir aquest talent!

Lale Mur 19 de maig del 2011, a les 12:29  

Són impressionants!M'encantaria veure alguns d'aquells a la vida real, o sigui veure la obra. Després ho googlejaré per veure on són les seves obres? Llum, em pots trucar quan puguis avui? Després de les 14:00. Volia parlar amb tu sobre un assumpte. No tinc el teu número gravat. O si vols, deixa'm el teu número al meu correu electrònic i et truco jo de la feina. petonets

òscar 19 de maig del 2011, a les 15:02  

És artista, arquitecte i ... catxondo. Aquestes tres coses no són pas incompatibles.

el paseante 20 de maig del 2011, a les 2:34  

Són fantàstiques. M'agrada la del nenet (o neneta) mirant l'abisme. Hi ha gent molt creativa en aquest món, compartint espai amb especuladors, presidents de l'FMI, polítics corruptes, nous rics del totxo... que només saben "crear" misèria social, econòmica, ètica..

llum 20 de maig del 2011, a les 10:47  

Sí que és veritat paseante, com pot ser que en aquest món hi hagi gent tan creativa com aquest artista del 3D i tota la fauna corrupta que governa el món. I tens raó perquè de creatius aquests darrers ho són un "ratu". Han estat capaços de crear una crisi mundial del no res.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP