Jools

>> diumenge, 24 d’abril del 2011

Com us deia en l'apunt d'ahir, avui segona ració de Holland, però no de la Jollie, sinó del Jools. Aquest home fa de tot: és pianista, té una orquestra amb la qual hi ha col·laborat moltíssima gent, desde B.B.King a Sting, passant per Norah Jones o Dr.John.A més és presentador d'un programa d'èxit a la BBC per on ha passat tothom: Blur, Pearl Jam, Adele, Sonic Youth, Bowie, Jamiroquai...en fí, tothom.  Fa ska, rythm and blues, gospel...de tot.   Però sobre tot fa una música que fa arrencar a ballar als més totxos. Si teniu una festa i heu de posar música, una ració de Jools Holland i èxit assegurat.




3 comentarios:

Brian 24 d’abril del 2011, a les 22:40  

Et dono la rao, Jools és un "crak". M'encanta, i m'encanta el seu programa de la tele, un dels unics llocs a la TV anglesa on pots sentir musica nova/vella/desconeguda ....(per cert, veig que al CanalXtra del Digital Plus, es pot veure).

Afegiria al seu CV que va ser un component important del grup Squeeze, dels principis dels 80, aquells de Cool for Cats, Labelled with Love etc. Bonissims:)

el paseante 25 d’abril del 2011, a les 2:48  

He començat a moure un peuet d'esquerra a dreta. I a dir que sí i que no amb el cap. Per a mi, això ja és ballar.

llum 25 d’abril del 2011, a les 18:40  

Brian, això dels Squeeze m'ho va dir el meu fill. De fet me'n recordava del grup, però no l'havia relacionat mai amb el Jools Holland. És una canya aquest paio!

Paseante, no siguis humil, que em penso que ets un gran ballador d'envelat de festa major, torero, torero i olé!

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP