YMCA

>> dissabte, 18 de juny del 2011

L'atur continua pujant. Diuen que és culpa de la crisi ( com gairebé tot en aquests dies). Però hi ha moltes empreses que tenen molts beneficis i en canvi despedeixen part de la plantilla o directament tanquen portes i se'n van a un país on la ma d'obra i la conciencia social son més barates. Un exemple ( dels molts que podriem trobar al país i dels quals no se'n parla) és l'empresa ABB de Galindo, al País Basc. Aquesta empresa guanya pasta, però tanca portes i se'n va a Turquia. Com pot el govern admetre un ERO si una empresa té guanys? Algú del govern hauria de respondre, no?

En fí. Aquesta gent protesta, però també s'ho agafa amb humor. Imprescindible en els temps que corren. 
Us felicito, fills.

4 comentarios:

Garbí24 18 de juny del 2011, a les 9:33  

millor agafar-s'ho així....la solució no està mai en emprenyar-s'hi

Molon labe 18 de juny del 2011, a les 10:23  

Miri no és faci mala sang, com deia aquell "No és res personal, senzillament són negocis... i de fet no sé jo si qualsevol treballador actuaria de forma semblant davant una oferta mooolt millor que la seva situació actual...", tot i que també em van dir fa temps "No són negocis, senzillament és catxondeio i presa de pel..."

llum 18 de juny del 2011, a les 12:31  

Garbi i Molon: més val prendre-s'ho així, que la cosa está muy mala ;D

el paseante 18 de juny del 2011, a les 22:34  

Ja se sap que el capital no treballa amb sentiments. Només amb centimets. El que no entenc en aquests casos, és per què els treballadors no s'organitzen per aixecar la seva pròpia empresa. 160 professionals units poden fer molta feina.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP