macagonlospedré

>> dilluns, 16 de maig del 2011

Tinc mal de cap, els d'Hisenda m'acaben de fotre 2100 € ( més) dels que ja s'han cobrat de la meva nòmina ( que no són pocs), m'han dit que no em puc desgravar de la vivenda perquè ja he arribat a no sé quin topall i dec peles a tot cristu perquè m'acabo de comprar una casa ( no van dir que això de la vivenda desgrava???) M'acabo d'unir al gran col·lectiu de gent que no arriba a final de mes. Així que , senyors, si sabeu d'una feina que pugui fer, estaré encantada de convertir-me en una pluriempleada. Ho dic seriosament : necesito una feina remunerada. Puc fer gairebé qualsevol cosa . Soc responsable , treballadora, sé treballar en equip i  també individualment. Així que... si teniu cap oferta, ja sabeu on soc.

8 comentarios:

Pere 16 de maig del 2011, a les 21:37  

He entrat aquí per curiositat, feia molt de temps que no sentia a ningú cagar-se en l'os pedrer. Abans aquí a l'Empordà això es deia molt, sobretot a pagès.
Veig que t'agrada molt Nova York, a mi també. Per a la declaració d'IRPF val més que consultis un bon gestor.

Bona nit Llum.

llum 16 de maig del 2011, a les 22:18  

Hola Pere, benvingut al meu humil blog. Espero que hi passis sovint. Cagar-se en l'os pedrer ho feia el meu avi quan estava molt enfadat i a nosaltres ens feia molt riure aquella expressió. I ara, quan també estic molt enfadada, ho dic i em passa una mica . I sí, m'agrada molt NY, però també moltes altres coses. Un petó Pere

Carme Sala 17 de maig del 2011, a les 9:32  

Ei Llum, no sé si has fet l'esborrany en una gestoria o te'l han fet a Hisenda, si el teu cas és aquest últim, fés que te'l revisi un gestor. El meu germà, la diferència li va suposar deixar de pagar 800 euros i a sobre li va sortir negativa. Sense trampes, eh?

Val la pena fer la comprovació :-)

llum 17 de maig del 2011, a les 11:01  

Me la van fer a Hisenda, perquè el gestor que me la feia em va costar en el seu dia una multa per haver-la fet malament. Així que vaig pensar, a Hisenda no em costarà un duro i me la faran bé ( se suposa). Ara potser que et faci cas i me la faci mirar per un gestor o entès en la matèria... Estic rabiosa,grrrr!
Gràcies Carme pel consell.

òscar 17 de maig del 2011, a les 15:23  

Com he estat uns dies sense poder seguir les actualitzacions, avui és el segon cop que et llegeixo xerrant d'Hisenda i, la veritat, m'estan venint tot un seguit d'urticàries força ferotges.

No tant com ho són ells però ferotges al cap i a la fi. Jo miro, fins i tot, de no passar per davant de Letamendi :)

llum 17 de maig del 2011, a les 15:30  

ÒScar: Urticària és el mínim que et poden fer venir aquesta gentussa! Si no l'has fet encara, la declaració, ànims... i al toro!

el paseante 18 de maig del 2011, a les 1:46  

Va dona, que amb els teus diners algú es farà un vestit a mida i sortirà bé a la tele en la campanya electoral. Entre tots fem país. I em sap greu no tenir ofertes de treball. Si en sé alguna te la faré saber.

llum 18 de maig del 2011, a les 8:54  

No et passis, paseante ! Que m'estas dient? que amb la meva pasta el Camps es farà un Armani???? No anem bé, paseante, no anem bé.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP