Cançó n.125/DC 050510 - Whole lotta shakin' going on

>> dimarts, 4 de maig del 2010

A en Jerry Lee Lewis el vaig veure a Barcelona. Era l'any 1985 . Ho recordo bé perquè hi vaig anar amb un amic fotògraf i va fer algunes fotos on hi ha la data : 17 d'abril de 1985. Va ser a l'auditori ( a l'aire lliure) del parc d'atraccions de Montjuic. Ara que ho penso, en aquell temps el lloc era d'allò més decadent. Però vist amb perspectiva penso que tenia molta màgia. L'esdeveniment era el 1er ( i crec que únic) Festival Marlboro Country Music. Però no només hi havia country. El va presentar el llavors company de Ràdio 4, presentador del programa "Country Express", Joan Tortosa . Van actuar a més del Jerry Lee Lewis, els Bellamy Brothers, la Rita Coolidge, la Tammy Wynette, Conway Twitty i la Brenda Lee. Va actuar més gent però ara no recordo bé qui eren. Però el cartell era de vertígen. Grans artistes. Alguns de capa caiguda, és cert. Velles glòries en gira per un grapat de dòlars que pagava una tabacalera important, quan fumar no era pecat mortal i el genet fumador de Marlboro patrocinava festivals. Però també es cert allò del refrany castella : quien tuvo, retuvo. I veure la Brenda Lee o la Rita Coolidge ( en aquell temps crec que estava casada amb el Kris Kristofferson) o el "mismíssim" Jerry Lee Lewis tocant el piano amb el colze, va ser tot un , mai millor dit, festival. I ves per on, no sé perquè, avui me n'he recordat. Deixo a un joveníssim Jerry Lee a les vostres mans.

6 comentarios:

Penedesfera 5 de maig del 2010, a les 8:09  

Hola Llum,

Et comunico que el setmanari L’Extra ha recomanat el teu bloc, seleccionat entre els més llegits i valorats del Portal de la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

Aquesta és una iniciativa de L’Extra, la qual ajudarà a la difusió i promoció del contingut del teu bloc en particular, i del fenomen blocaire en general.

Salutacions i enhorabona!

Daniel García Peris
www.danielgarciaperis.cat

LEBLANSKY 5 de maig del 2010, a les 22:06  

Llum, si més no, visc al country (ho sento, és un acudit pèssim, deu ser l'astènia primaveral aquesta)
I per cert, moltes felicitats per la valoració que ha fet del teu bloc la penedesfera!

Carme J 5 de maig del 2010, a les 22:08  

Felicitats!!!
Nena ho mereixes, certament.

llum 6 de maig del 2010, a les 1:13  

Leb, penso que sí, que després d'aquest acudit decididament has d'anar a cal senyor metge , haw,haw !
I gràcies per les felicitacions, Carme i Leb. Encara flipo, però si el meu és un bloquet sense cap mena de pretensió, només és un divertimento que comparteixo amb un grapadet molt petit de gent ( selecta, això sí). En fí, no us negaré que estic contenta.

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP