Cançó n.99/2010 - My way

>> dijous, 8 d’abril del 2010

Acabo de saber que aquest matí ha mort a Nova York Malcom McLaren, el que havia estat productor dels Sex Pistols i també dels New York Dolls. Un tio espabilat que va saber veure que darrera la rebel·lia del punk hi havia oportunitat de guanyar diners. Va ser una estafa el punk rock? No ho sé, ni farem cap debat . A aquestes alçades ...
A mi no m'agradaven gens els Sex Pistols, però en canvi la peli que van fer, The Great Rock and Roll Swindle i aquesta versió del My Way, em van divertir molt. Curiosament la pel·lícula, una mena de fals documental sobre el grup, es va fer quan aquest ja s'havia desfet. Vagi com homenatge a tota una època , a l'estètica de la lletjor, les cadenes , els imperdibles i les caçadores de cuiro, a la no musica i al no-future.

5 comentarios:

el paseante 8 d’abril del 2010, a les 23:35  

Ais, el punk. Recordo els The Clash. Els pistolers no m'agradaven tant.

llum 9 d’abril del 2010, a les 10:09  

Si, els pistolers no valien gaire. L' únic mèrit potser, és que van popularitzar el pink. Però sí, sí, d'acord que els Clash molt millor. Ptnets, paseante!

llum 9 d’abril del 2010, a les 10:09  

VOlia dir el punk i no el pink, és clar...

LEBLANSKY 9 d’abril del 2010, a les 12:20  

Ai, pobres Sex Pistols, ells que anaven de trencadors, i resulta que han estat -com tot- fagocitats per la societat de consum i convertits en moda. Em quedo amb l'estètica Kraftwerk, molt més radical i provocativa amb els seu look showroom dummie.

llum 9 d’abril del 2010, a les 12:50  

Home Kraftwerk, això son paraules majors!

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP