Cançó n.71/2010 - You can't always get what you want

>> divendres, 12 de març del 2010

Ahir en un post de l'Allau, un blocaire que sempre l'encerta i ens il·lustra amb els seus posts parlava de que sovint ens demanen si estem amb els blancs o amb els negres, amb el Madrid o amb el Barça, amb els Rollings o els Beatles. Té raó en que això és ben bé una tonteria. Però com que justament ahir vaig posar una cançó dels Beatles, avui per equilibrar, una dels Rolling Stones.
És una cançó que sempre m'ha agradat moltíssim. I va perfecta com a banda sonora de la meva etapa vital actual. La qüestió és que no sempre aconseguim el que volem, encara que a vegades hi posem totes les nostres energies.

5 comentarios:

LEBLANSKY 12 de març del 2010, a les 21:20  

I fa ràbia, molta ràbia, no poder aconseguir-ho. T'envio molta caloreta virtual!

llum 12 de març del 2010, a les 21:29  

si que en fa molta de ràbia, sobre tot si fa temps que vas picant pedra i veus que la pedra ni s'immuta. Però que hi farem!. Ah! per cert, demà vaig a Ceret, al mercat i altre punts del poble, però a treballar!
Ja els donaré records de part vostra als plataners !

Carme J 13 de març del 2010, a les 15:20  

Que no sempre s'aconsegueixi el que volem, no vol dir deixar d'intentar'ho.
La visió optimista podria ser que si no ho obtenim potser és que no s'ho valia.

Carme J 13 de març del 2010, a les 15:25  

Vaja! el que volia dir-te era si podies fer saber als plataners de Ceret que en breu els intentaré veure de nou.Clar que -No Sempre s'aconsegueix tot el que es vol! No et cansis, ni treballant ni de penjar música.

llum 14 de març del 2010, a les 0:25  

Carme J. Agraeixo les teves paraules d'ànims. Però no deixa de semblar-me estrany que algú a qui no coneixes et doni un cop de ma anímic. El mon blogaire avui em reconforta després d'un dia dur de feina, però ben aprofitat. A Ceret avui encara hi havia molta neu i el mercat l'he vist tristot, poques parades i poca gent. Una cosa inaudita perquè sempre està molt concorregut. PErò el fret i la neu han fet estralls per alla dalt!

Publica un comentari a l'entrada

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP